Красуні

жіночій сайт

Кулінарія

Шлях до серця чоловіка, як відомо, лежить через шлунок, тому кожна поважаюча себе жінка повинна вміти смачно і швидко готувати. А чому не побалувати чимось смачненьким себе улюблену або рідних чад?! Оволодіння мистецтвом кулінарії може бути захоплюючим і творчим заняттям, а завжди бути на висоті допоможуть оригінальні рецепти на всі випадки життя.

Як спекти медові пряники будинку - технологія і 11 кращих рецептів на будь-який смак

Правильно приготовані медові пряники теоретично можуть зберігатися роками. Але домашня пряна випічка на кухні довго не залежується. А ви пам'ятаєте, наскільки смачні такі прянички або вам незнайомий смак домашніх медовиков? Подаруйте собі та близьким справжнє задоволення, скориставшись нескладними рецептами заварних і серцевих пряників, з горіхами або на кефірі, з глазур'ю і без. Із запропонованих способів приготування вибирайте будь - який смак ласощі буде чудовим і незабутнім.

Як приготувати смачне і гарне імбирне печиво - рецепти та ідеї декору

Як приготувати імбирне печиво в домашніх умовах до Нового року, Великодня або з іншого приводу, щоб воно вийшло, смачним, ароматним і красивим, як у досвідчених кулінарів? Підбірка найкращих перевірених рецептів, корисні поради з приготування та прикрашання, а також креативні ідеї і нові варіанти оформлення і допоможуть зробити саморобну випічку бездоганною в усіх відношеннях. Навчіться готувати різдвяне ласощі за всіма правилами і дивуйте рідних і близьких якомога частіше.

Час чарівництва: перетворюємо англійська крем в дивовижне морозиво

Хто не любить морозиво ?! Правильно, його люблять всі! І кожен вважає своїм долгомлетом наїсться його до відвалу, щоб на весь рік вистачило. Ну, я так точно делаюJА взагалі морозиво з'явилося близько 4000 років тому, і подякувати за таке корисний винахід ми повинні китайців. Раніше рецепт обмежувався снігом і льодом, змішаними з шматочками фруктів, зараз же морозиво зазвичай складається з молока, вершків, цукру і масла, а смакових добавок стільки, наскільки у вас вистачить уяви. Ви запитаєте, до чого тут англійський крем?

Смачна затія: новорічне вітражне печиво «Бите скло»

Напередодні зимових свят влаштовую спільний з молодшим поколінням ласунів кулінарний майстер-клас - розвиваю навички прикладного майстерності, стимулюють творчі пориви і одночасно заздалегідь запасаюся новорічним печивом «Бите скло», відомим в мережі і під назвою «Вітражі».

Різдвяний штоллен без дріжджів: рецепт святкової експрес-випічки

Перш традиційний німецький штоллен пекли за 3-4 тижні до Різдва, тільки на дріжджовому тесті, з великою кількістю горіхів, цукатів, сухофруктів. Сьогодні невгамовні пекарі знаходять нові варіанти, знижують калорійність, експериментують з пропорціями, складом, додають незвичні раніше марципан, мак, імбир, сир, яблучну горілку і шампанське. Наш рецепт - з новаторських, адаптованих під експрес-випічку. Нагадаємо, важливо зберегти формовку вироби у вигляді згортка, який символізує запеленованного Христа-немовляти.

Клафуті з яблуками: проводжаємо осінь ароматним флонярдом

Ви раніше нічого не чули про клафути? Чесно кажучи, я теж дізналася про нього лише недавно. Чути-то чула, що це чудовий французький десерт, але приготувати його не наважувалася. Краще вже приготувати ефектні, але прості страви, які не потребують суттєвих витрат часу і наявності екзотичних продуктів. А французів я вважаю гурманами, особливо в частині десертів. Тому зовсім не припускала, що можу зустріти простий рецепт з французької кухні і вже тим більше приготувати французький десерт самостійно.

Простий і безпрограшний рецепт «Наполеона»

Добре, що в житті є речі, які об'єднують покоління. Торт «Наполеон» - хто не знає його незабутнього смаку? Якщо він на столі, значить в будинку свято, радість і веселощі. Всі дякують господиню за її зусилля і любов. Не секрет, що зробити торт за всіма правилами досить трудомістким. Але результат того вартий! Такий делікатес нікого не залишає байдужим. Далі ми розповімо, як ви можете приготувати цей шедевр.

Спаржа - не тільки до яєчні: пара вишуканих ідей для гурманів

Що ви готували останній раз з спаржі, і готували ви її взагалі хоч раз? Чомусь в нашій країні це чудове рослина не користується особливою популярністю, багато хто вважає спаржу делікатесом і намагаються її не купувати. Сьогодні я хочу поділитися парочкою рецептів страв зі спаржею, які, на мій погляд, будуть прекрасним «головним» на вашому столі.

Як приготувати смачний шашлик і американське барбекю

Сьогодні я хочу поділитися з вами декількома Лайфхак, як приготувати ідеальний шашлик. А також розповім про американську технології приготування м'яса - барбекю.

Кожен хоч раз у своєму житті пробував шашлики, і, мені здається, це не просто їжа, а цілий культ. Адже готуємо ми його досить рідко і чекаємо гарної погоди, підбираємо затишне містечко, збираємо велику компанію, купуємо в магазині купу овочів, лаваша, різноманітних соусів.

Рататуй: саме овочеве з французьких і саме французьке з овочевих страв

Після довгої української зими тільки ледачому не захочеться покуштувати страви з овочів, особливо, якщо воно буде приправлено цілим букетом прованських трав. Спочатку розберемося, що ж таке рататуй. Рататуй (фр. Ratatouille) - традиційна страва прованської кулінарної школи. Своє оригінальну назву воно отримало завдяки поєднанню слів rata - «їжа» і touiller - «помішувати».

Реклама