Красуні

жіночій сайт

Ласунам

Як спекти медові пряники будинку - технологія і 11 кращих рецептів на будь-який смак

Правильно приготовані медові пряники теоретично можуть зберігатися роками. Але домашня пряна випічка на кухні довго не залежується. А ви пам'ятаєте, наскільки смачні такі прянички або вам незнайомий смак домашніх медовиков? Подаруйте собі та близьким справжнє задоволення, скориставшись нескладними рецептами заварних і серцевих пряників, з горіхами або на кефірі, з глазур'ю і без. Із запропонованих способів приготування вибирайте будь - який смак ласощі буде чудовим і незабутнім.

Як приготувати смачне і гарне імбирне печиво - рецепти та ідеї декору

Як приготувати імбирне печиво в домашніх умовах до Нового року, Великодня або з іншого приводу, щоб воно вийшло, смачним, ароматним і красивим, як у досвідчених кулінарів? Підбірка найкращих перевірених рецептів, корисні поради з приготування та прикрашання, а також креативні ідеї і нові варіанти оформлення і допоможуть зробити саморобну випічку бездоганною в усіх відношеннях. Навчіться готувати різдвяне ласощі за всіма правилами і дивуйте рідних і близьких якомога частіше.

Час чарівництва: перетворюємо англійська крем в дивовижне морозиво

Хто не любить морозиво ?! Правильно, його люблять всі! І кожен вважає своїм долгомлетом наїсться його до відвалу, щоб на весь рік вистачило. Ну, я так точно делаюJА взагалі морозиво з'явилося близько 4000 років тому, і подякувати за таке корисний винахід ми повинні китайців. Раніше рецепт обмежувався снігом і льодом, змішаними з шматочками фруктів, зараз же морозиво зазвичай складається з молока, вершків, цукру і масла, а смакових добавок стільки, наскільки у вас вистачить уяви. Ви запитаєте, до чого тут англійський крем?

Смачна затія: новорічне вітражне печиво «Бите скло»

Напередодні зимових свят влаштовую спільний з молодшим поколінням ласунів кулінарний майстер-клас - розвиваю навички прикладного майстерності, стимулюють творчі пориви і одночасно заздалегідь запасаюся новорічним печивом «Бите скло», відомим в мережі і під назвою «Вітражі».

Різдвяний штоллен без дріжджів: рецепт святкової експрес-випічки

Перш традиційний німецький штоллен пекли за 3-4 тижні до Різдва, тільки на дріжджовому тесті, з великою кількістю горіхів, цукатів, сухофруктів. Сьогодні невгамовні пекарі знаходять нові варіанти, знижують калорійність, експериментують з пропорціями, складом, додають незвичні раніше марципан, мак, імбир, сир, яблучну горілку і шампанське. Наш рецепт - з новаторських, адаптованих під експрес-випічку. Нагадаємо, важливо зберегти формовку вироби у вигляді згортка, який символізує запеленованного Христа-немовляти.

Клафуті з яблуками: проводжаємо осінь ароматним флонярдом

Ви раніше нічого не чули про клафути? Чесно кажучи, я теж дізналася про нього лише недавно. Чути-то чула, що це чудовий французький десерт, але приготувати його не наважувалася. Краще вже приготувати ефектні, але прості страви, які не потребують суттєвих витрат часу і наявності екзотичних продуктів. А французів я вважаю гурманами, особливо в частині десертів. Тому зовсім не припускала, що можу зустріти простий рецепт з французької кухні і вже тим більше приготувати французький десерт самостійно.

Простий і безпрограшний рецепт «Наполеона»

Добре, що в житті є речі, які об'єднують покоління. Торт «Наполеон» - хто не знає його незабутнього смаку? Якщо він на столі, значить в будинку свято, радість і веселощі. Всі дякують господиню за її зусилля і любов. Не секрет, що зробити торт за всіма правилами досить трудомістким. Але результат того вартий! Такий делікатес нікого не залишає байдужим. Далі ми розповімо, як ви можете приготувати цей шедевр.

Рецепт найніжнішого торта «Медовик» зі сметанним кремом

Торт «Медовик» має безліч назв і варіантів. Деякі називають його «бджілкою», «чудо-тортом» і т.п. Готують його з різним кремом - сметанним, масляним, заварним, зі згущеним молоком. У крем можна додати розпарені сухофрукти - чорнослив, курагу або волоські горіхи. У будь-якому варіанті він виходить дуже смачним. Ми зупинимося на рецепті зі сметанним кремом, який багато хто вважає найбільш вдалим.

Східні таємниці і рецепти приготування пахлави

Східні солодощі подобаються багатьом. Одна пахлава чого варто - тане в роті медове ласощі з вираженим горіховим присмаком. Це кондитерський виріб популярно в арабській, грецької, вірменської, азербайджанської, турецької, болгарської та албанської кухнях. Перша пахлава, як стверджують історики, була приготована ще в XV столітті для турецького султана. Складові кондитерського виробу - тонке листкове тісто, горіхова начинка, медовий сироп. Багато хто не знає, як готувати пахлаву будинку і воліють купувати її. Але маючи під рукою рецепт, можна приготувати пахлаву самостійно.

Як приготувати сирний тортик - чізкейк і його кращі варіанти

Чізкейк в перекладі з англійської означає «сирний пиріг». Цей сиросодержащій десерт нагадує за смаком домашній торт з сиром або домашню запіканку. Сьогодні чізкейк неймовірно популярний серед ласунів і любителів поекспериментувати на кухні. Якщо ви ще не знаєте, як приготувати чізкейк, то ця стаття спеціально для вас. Спробуйте приготувати класичний чізкейк, сирний чізкейк, шоколадний чізкейк без випічки.

Сьогодні найпопулярнішим рецептом вважається рецепт чізкейк «Нью-Йорк», він же чізкейк класичний. Його випікають без добавок - тільки вершковий сир, яйця, цукор і сметана. Джеймс Крафт в 1912 році розробив метод пастеризації сиру, який до цих пір випускають під брендом «Філадельфія», а в 1929 році Арнольд Рубен винайшов рецепт приготування чізкейку з вершкового сиру. До цього ласощі готували з сиру.

Реклама