Красуні

жіночій сайт

Основні страви

Класичний рецепт і секрети приготування азу по-татарськи

Чи знаєте ви, що таке азу по-татарськи? Це м'ясо і картоплю тушковані з додаванням солоних огірків. Блюдо має солоновато-кислуватий смак, при цьому відчувається легкий аромат огірків. Смачно! Давайте вчитися готувати азу по-татарськи правильно.

Прийнято вважати,що приготування страви займає досить багато часу: всі продукти потрібно обсмажувати окремо. Але це думка побутує тільки серед тих, хто знає, як готувати азу по-татарськи, але жодного разу не робив цього. Звичайно, є полегшений рецепт, для ледачих, коли продукти по черзі закладають в один сотейник.

Як смачно приготувати спагетті за правилами італійської кухні

Обожнюєте спагетті? Ви не самотні у своїй пристрасті! Ці забавні їстівні «мотузочки», а саме так з італійської перекладається назва цих довгих тоненьких Макарончики, припали до смаку мільйонам людей у ​​всіх куточках світу! А чи знаєте ви, як приготувати спагетті по-італійськи,щоб у вашому блюді відчувався пекучий південний темперамент і казкова атмосфера Середземномор'я ?! Не біда, навчимо! Звичайно, ніхто вам не забороняє подавати спагеті з домашніми котлетками або рідними голубчиками, але поганий той солдат, який не мріє стати генералом і погана та господиня, яка не мріє навчитися готувати справжні спагетті Карбонара, Болоньєзе, піцу Неаполітано, український борщ або японські суші

Прості і смачні страви для вечері або що приготувати на вечір

Кожна жінка час від часу задає собі це питання. Вам потрібно нагодувати сім'ю, ви очікуєте улюбленого до вечері, а може бути, до вас сьогодні нагряне компанія друзів? Що приготувати на вечерю, щоб він був корисним і смачним, не віднімав багато часу? Ми не будемо говорити про такі стравах, як сосиски з макаронами або смажена картопля,оскільки їх може приготувати будь-яка господиня. Вашій увазі пропонуються незвичайні страви на всі випадки життя.

Класичні рецепти апетитною запіканки з фаршем

Запіканка є блюдом, яке дає безмежні можливості для польоту фантазії кухаря. Це й не дивно, адже для приготування можна використовувати будь-які продукти. Це може бути м'ясо, риба, птиця, макарони, картопля, крупи, гриби, сири, сир. Інгредієнти можна доповнювати, створюючи прекрасні поєднання для ситного і ароматного страви. Але найголовніша ситна з усіх запіканок - це запіканка з фаршем. Варіантів її приготування дуже багато, ми дамо найсмачніші рецепти.

Популярні рецепти корисних і смачних страв на пару

Багато хто знає, що страви на пару - це смачно, корисно і красиво. Під час приготування цим способом (неважливо, в електричній пароварці або в пароварці-каструлі) продукти обробляються вологим паром, який сприяє збереженню форми і консистенції продуктів, їх природного кольору. Люди знають про це,але продовжують готувати традиційним способом - в каструлі, або (ще гірше) на сковорідці, хоча смажені страви не просто не корисні, а шкідливі для нашого організму. Але багато хто думає, що приготування парових страв - це складно і забирає багато часу. Це зовсім не так.

Як правильно варити рис для різних страв за різними рецептами

Розібратися з тонкощами приготування рису не так вже й просто, тому не дивно, що багато хто не знає, як варити рис правильно, щоб перетворити його не просто в більш-менш їстівну масу, а в справжній кулінарний шедевр. Рис - одна з найбільш популярних і улюблених злакових культур на планеті. Самий справжній кулінарний хамелеон і пристосуванець, який дружить і з сіллю і з цукром, з рибою і з м'ясом, з фруктами і з овочами, з соусами і зі спеціями. Така дивовижна сумісність і велелюбність рису пояснюється його нейтральним смаком. Хітер як справжній азіат! А схід, як відомо, справа тонка!

Як швидко приготувати смачний і корисний сніданок

Збираючись вранці на роботу, багато обходяться без сніданку. Або замінюють його бутербродом, з'їденим на бігу з чашкою кави або чаю. Але є герої, які встають раніше і встигають побалувати себе і своїх домашніх чимось на зразок яєчні з ковбасою і чаю з печивом. Ні той, ні інший варіант, насправді, для сніданку поганий. Ми розповімо,що приготувати на сніданок швидко, смачно і, головне, корисно.

Правила ранкового прийому їжі

Якщо ви давно і стабільно ходите на роботу без сніданку, напевно ви маєте зайву вагу. Адже ви йдете з дому голодними, і в розпал робочого дня їсте чай з булочкою або тортиком. Це відбувається через різке падіння рівня глюкози в крові, в результаті чого організм вимагає вуглеводів,що виражається в тязі до солоденького і мучному.

Як приготувати традиційний французький рататуй і його варіанти

Як щодо овочевого рагу? Не особливо?! А як щодо рататуя?! Так-так, того самого рататуя з однойменного оскароносного мультфільму - дуже смачною суміші з помідорів, баклажанів і цукіні ... Йде? Відмінно! До речі, готувати ми будемо саме мультяшних версію страви, яка підкорила серце іменитого кулінарного критика. Ви дізнаєтеся не тільки, як приготувати рататуй щурика Ремі, але і те, хто ж напоумив його на такий шедевр. Виявляється, у цієї страви є не менш знаменитий, ніж Ремі, автор і саме за його фірмовим рецептом ми і будемо готувати.

Рататуй, Рататуй! Я тебе з'їм!

Готуємо м'ясо по-бургундські

Цю страву можна подавати до святкового столу, але скуштувавши його одного разу, ваші рідні та близькі будуть просити приготувати м'ясо по-бургундські просто так, без приводу. Адже це дуже смачне і ситне блюдо. Подавати його можна як з гарніром, так і без.

Інгредієнти для м'яса по-бургундські. Буде потрібно 1 кг яловичини, 100 г бекону, столова ложка оливкової олії, одна велика морквина, ріпчаста цибуля крупний (1 шт), 200 г печериць, 2 ст. ложки борошна, 500 мл сухого червоного вина, 50 г томат-пасти, 250 мл бульйону, сіль і мелений перець чорний (за смаком), чайна ложка гірчиці, розмарин, часник.

Як приготувати спагетті по-італійськи

Обожнюєте спагетті? Ви не самотні у своїй пристрасті! Ці забавні їстівні «мотузочки», а саме так з італійської перекладається назва цих довгих тоненьких макарончікі, припали до смаку мільйонам людей у всіх куточках світу! А чи знаєте ви, як приготувати спагетті по-італійськи, щоб у вашому блюді відчувався пекучий південний темперамент і казкова атмосфера Середземномор'я?! Не біда, навчимо! Звичайно, ніхто вам не забороняє подавати спагеті з домашніми котлетками або рідними голубчиками, але поганий той солдат, який не мріє стати генералом і погана та господиня, яка не мріє навчитися готувати справжні спагеті Карбонара, Болоньєзе, піцу Неаполітано, український борщ або японські суші