Красуні

жіночій сайт

Основні страви

Як приготувати смачний шашлик і американське барбекю

Сьогодні я хочу поділитися з вами декількома Лайфхак, як приготувати ідеальний шашлик. А також розповім про американську технології приготування м'яса - барбекю.

Кожен хоч раз у своєму житті пробував шашлики, і, мені здається, це не просто їжа, а цілий культ. Адже готуємо ми його досить рідко і чекаємо гарної погоди, підбираємо затишне містечко, збираємо велику компанію, купуємо в магазині купу овочів, лаваша, різноманітних соусів.

Рататуй: саме овочеве з французьких і саме французьке з овочевих страв

Після довгої української зими тільки ледачому не захочеться покуштувати страви з овочів, особливо, якщо воно буде приправлено цілим букетом прованських трав. Спочатку розберемося, що ж таке рататуй. Рататуй (фр. Ratatouille) - традиційна страва прованської кулінарної школи. Своє оригінальну назву воно отримало завдяки поєднанню слів rata - «їжа» і touiller - «помішувати».

Плов VS Ризотто: зовні схожі - по «характеру» різні

Серед своїх знайомих я іноді зустрічаю людей, які переконані, що приготували різотто. А коли пробую і розпитую, як готували, розумію, що на самій-то справі вони зварили плов, причому не найкращої якості. Якщо я висловлюю цю думку вголос, горе-кулінари щиро дивуються: «Хіба це не одне і те ж?»

Як швидко приготувати смачний і корисний сніданок

Збираючись вранці на роботу, багато обходяться без сніданку. Або замінюють його бутербродом, з'їденим на бігу з чашкою кави або чаю. Але є герої, які встають раніше і встигають побалувати себе і своїх домашніх чимось на зразок яєчні з ковбасою і чаю з печивом. Ні той, ні інший варіант, насправді, для сніданку поганий. Ми розповімо, що приготувати на сніданок швидко, смачно і, головне, корисно.

Як приготувати традиційний французький рататуй і його варіанти

Як щодо овочевого рагу? Не дуже?! А як щодо рататуя ?! Так-так, того самого рататуя з однойменного оскароносного мультфільму - дуже смачною суміші з помідорів, баклажанів і цукіні ... Йде? Відмінно! До речі, готувати ми будемо саме мультяшних версію страви, яка підкорила серце іменитого кулінарного критика. Ви дізнаєтеся не тільки, як приготувати рататуй щурика Ремі, але і те, хто ж напоумив його на такий шедевр. Виявляється, у цієї страви є не менш знаменитий, ніж Ремі, автор і саме за його фірмовим рецептом ми і будемо готувати.

Класичний рецепт і секрети приготування азу по-татарськи

Чи знаєте ви, що таке азу по-татарськи? Це м'ясо і картоплю тушковані з додаванням солоних огірків. Блюдо має солоновато-кислуватий смак, при цьому відчувається легкий аромат огірків. Смачно! Давайте вчитися готувати азу по-татарськи правильно.

Прийнято вважати,що приготування страви займає досить багато часу: всі продукти потрібно обсмажувати окремо. Але це думка побутує тільки серед тих, хто знає, як готувати азу по-татарськи, але жодного разу не робив цього. Звичайно, є полегшений рецепт, для ледачих, коли продукти по черзі закладають в один сотейник.

Як смачно приготувати спагетті за правилами італійської кухні

Обожнюєте спагетті? Ви не самотні у своїй пристрасті! Ці забавні їстівні «мотузочки», а саме так з італійської перекладається назва цих довгих тоненьких Макарончики, припали до смаку мільйонам людей у ​​всіх куточках світу! А чи знаєте ви, як приготувати спагетті по-італійськи,щоб у вашому блюді відчувався пекучий південний темперамент і казкова атмосфера Середземномор'я ?! Не біда, навчимо! Звичайно, ніхто вам не забороняє подавати спагеті з домашніми котлетками або рідними голубчиками, але поганий той солдат, який не мріє стати генералом і погана та господиня, яка не мріє навчитися готувати справжні спагетті Карбонара, Болоньєзе, піцу Неаполітано, український борщ або японські суші

Прості і смачні страви для вечері або що приготувати на вечір

Кожна жінка час від часу задає собі це питання. Вам потрібно нагодувати сім'ю, ви очікуєте улюбленого до вечері, а може бути, до вас сьогодні нагряне компанія друзів? Що приготувати на вечерю, щоб він був корисним і смачним, не віднімав багато часу? Ми не будемо говорити про такі стравах, як сосиски з макаронами або смажена картопля,оскільки їх може приготувати будь-яка господиня. Вашій увазі пропонуються незвичайні страви на всі випадки життя.

Класичні рецепти апетитною запіканки з фаршем

Запіканка є блюдом, яке дає безмежні можливості для польоту фантазії кухаря. Це й не дивно, адже для приготування можна використовувати будь-які продукти. Це може бути м'ясо, риба, птиця, макарони, картопля, крупи, гриби, сири, сир. Інгредієнти можна доповнювати, створюючи прекрасні поєднання для ситного і ароматного страви. Але найголовніша ситна з усіх запіканок - це запіканка з фаршем. Варіантів її приготування дуже багато, ми дамо найсмачніші рецепти.

Популярні рецепти корисних і смачних страв на пару

Багато хто знає, що страви на пару - це смачно, корисно і красиво. Під час приготування цим способом (неважливо, в електричній пароварці або в пароварці-каструлі) продукти обробляються вологим паром, який сприяє збереженню форми і консистенції продуктів, їх природного кольору. Люди знають про це,але продовжують готувати традиційним способом - в каструлі, або (ще гірше) на сковорідці, хоча смажені страви не просто не корисні, а шкідливі для нашого організму. Але багато хто думає, що приготування парових страв - це складно і забирає багато часу. Це зовсім не так.

Реклама