Красуні

жіночій сайт

Салати

Як приготувати печінковий торт

Слово «торт» зазвичай асоціюється з чимось солодким. Але винахідливість кулінарів не має кордонів, і сьогодні у нас є можливість покуштувати печінковий торт. На вигляд він нагадує звичний десерт, і, фактично, є нітрохи не меншим ласощами. До того ж, воно корисне для організму і зовсім не небезпечно для нашої фігури. Багато з тих,хто пробував це ніжне і смачне блюдо, були приємно здивовані. Виявляється, він приготовлений з самого звичайного субпродукту. Цей листковий шедевр складається з млинчиків, перемазаних майонезом або якийсь інший начинкою. Якщо верхній шар печінкового торта прикрасити різнокольоровими овочами, він буде виглядати ще більш апетитно і красиво. Причому, в холодному вигляді ласощі не менше смачно, ніж у теплом.

Кілька оригінальних закусок на Новий рік

Зустріч Нового року у нас прийнято супроводжувати хорошим застіллям. Багато господинь намагаються робити урочисте меню вечора особливим. Цього разу основні страви та закуски на новий рік повинні сподобатися не тільки гостям або членам сім'ї, а і завоювати прихильність Кози (або Вівці). Не звичайної, біло-пухнастою, а синьою (або зеленої) дерев'яною.За китайським календарем, саме ця тварина стане покровителем майбутнього року. Не обмежуючи свою фантазію тільки капустою і овочами, можна підібрати до святкового столу цікаві рецепти смачних страв.

Як зі свіжої риби або м'яса приготувати хе для домашніх гурманів

Хе - страва корейської національної кухні. Відомо, що у корейців просто немає других страв, тому хе - це і друге, і салат, а точніше, щось середнє між ними. У багатьох ресторанах Кореї, де подають хе, для приготування цієї страви використовується риба - макрель, минтай або тунець. Але можна готувати не тільки хе з риби, існують рецепти хе з м'яса.

Суть страви в тому, що риба чи м'ясо маринуються в дуже гострій суміші, що з часнику, оцту, цибулі, перцю, цукру і коріандру. Подають хе до столу в маринованому вигляді (без термічної обробки).

Салати на Новий рік

Ви вже придумали, які приготувати салати на Новий рік 2013, щоб порадувати близьких свіжою порцією смачненького, здивувати гостей своєю майстерністю і задобрити господиню року - чорного водяного Змію? Якщо ви все ще в процесі, ми вам охоче підкинемо пару цікавих рецептиком, які займуть гідне місце у вашому святковому меню, оригінально разнообразив класичне тріо «олів'є-мімоза-оселедець під шубою». А найголовніше - вони приємно порадують вас своїм смаком і стануть справжньою окрасою новорічного столу!

Як приготувати салат цезар

Салат цезар б'є всі рекорди популярності у відвідувачів кафе і ресторанів, зрівнятися з ним може хіба що тільки олів'є, та й то - під Новий рік. Багато жінок ставлять нам питання: «На чому заснована ця загальна любов і як приготувати салат цезар в домашніх умовах, підібравши спосіб та інгредієнти за своїм смаком?» Сьогодні ми постараємося розповісти вам про всі кулінарних секрети, які можуть вам стати в нагоді під час приготування салату цезар .

Салати з креветок

Креветки - чи не найпопулярніші і улюблені морські делікатеси, які полонили багатьох своїм ніжним смаком і химерною формою. Креветки можна просто відварити, можна сміливо додавати їх в супи та другі страви, а салати з креветок просто вражають своїм різноманіттям! Щоб смак готового блюда був максимально яскравим і насиченим, для приготування салатів краще купувати сирі неочищені креветки, проте врахуйте, що на панцир піде приблизно третину ваги. Включивши в свій раціон креветки, ви не тільки влаштуєте свято своїм смаковим рецепторам, а ще й наситите організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3.

Оформлення салатів

Якщо ви думаєте, що оформлення салатів - робота трудомістка, ми готові вас в цьому переконати. Будь-який салат можна прикрасити за лічені хвилини, і прикрасити так, що гості будуть лише дивуватися вашій винахідливості.

Цікаве оформлення салатів: що для цього потрібно?


Для того, щоб порадувати своїх близьких не тільки смачним, але і красивим салатом, потрібно зовсім небагато: варені яйця, помідори, огірки, морква, буряк, оливки (залежно від того, як саме ви захочете прикрасити салат), трохи фантазії, гострий ніж. Якщо з фантазією погано, достатньо мати продукти, гострий ніж і наші поради.

Готуємо соуси для заправки овочевих і фруктових салатів

Соуси для салатів - це не просто оригінальна заправка, а справжнє кулінарне диво, така собі паличка-виручалочка, яка дозволяє господарці експериментувати зі смаком і ароматом страв. За допомогою оригінального соусу навіть самий скромний салатик можна легко перетворити на справжній кулінарний шедевр, додавши нові ароматичні та смакові нотки. Крім того, використання соусів допомагає урізноманітнити меню, роблячи смак одного і того ж страви щоразу зовсім іншим. При такому величезному просторі для кулінарної творчості і фантазії було б нерозумно обмежуватися звичайним майонезом, сметаною і рослинним маслом.

Салати з кальмарів

Для більшості з нас салати з кальмарів це делікатес, який потрапляє на наш стіл, як правило, на свята. Тому смак кальмара багатьом із торжеством і веселощами. Кальмар - чудовий морепродукт, що дозволяє приготувати масу смачних, а головне, надзвичайно цікавих страв. Кальмари багаті легкоусваїваємимі білками, незамінними для організму поліненасиченими жирними кислотами, вітамінами РР, В6, Е, фосфором, залізом, міддю, йодом і селеном. Також кальмари містять таурин, що знижує рівень холестерину.

М'ясо кальмара - цінний дієтичний продукт, що володіє ніжним нейтральним смаком, чудово поєднується з різними інгредієнтами. Ця якість особливо цінується кулінарами у приготуванні салатів.