Красуні

жіночій сайт

Торти без випічки

Найбільша радість для кожного ласуни - тортик. Господині, які люблять возитися з випічкою, роблять справжні шедеври, вкладаючи в кожен торт свою душу. Приготування цього десерту вимагає чимало часу, сил, і фантазії. А що якщо спробувати робити торти без випічки? Це дуже смачно, і часу йде набагато менше. Рецептів цих ласощів безліч. Є желейні і сирні торти без випічки, торти без випічки з печива, пряників і навіть кукурудзяних паличок.

Торти без випічки - відмінна альтернатива магазинним тортам. І чудове частування для маленьких ласунів. Наприклад, якщо ви приготуєте сирний торт без випічки для своїх дітей, ви точно будете знати, що ніяких шкідливих інгредієнтів з літерою Е, начебто загусників і підсолоджувачів там немає.

 

Торт без випічки, рецепт ласощів із зефіром

Для основи цього чудового десерту потрібно 300-400 г розсипчастого печива (наприклад, «Ювілейне») і 200 г масла вершкового. Для верхнього шару потрібно 200-300 г зефіру (краще різнобарвного), 400 г сиру, півлітра жирних вершків, 2 пачки желатину (15 г), півсклянки цукрової пудри. За бажанням можна додати один пакетик ванільного цукру і фрукти - свіжі або консервовані персики або абрикоси (можна замінити бананами).

Крок 1. Приготування основи

Щоб приготувати основу для торта, масло слід залишити при кімнатній температурі, а печиво подрібнити. Подрібнювати печиво потрібно до дрібної крихти. Зробити це можна різними способами. Можна прокрутити його через м'ясорубку, а можна, уклавши в щільний пакет, розкачати качалкою. Подрібнене печиво потрібно до однорідного стану перемішати з м'яким маслом. Візьміть форму для торта (зручніше, коли форма роз'ємна), застелите її фольгою або папером для випічки і розподіліть масу з печива і масла. Приберіть в холодильник.

Крок 2. Верхній шар

Замочіть желатин на 40 хвилин у склянці води. Розріжте фрукти на часточки. Якщо зефір складається з двох половинок, розділіть його. Протріть через сито або збийте блендером сир. Додайте до нього вершки і збийте. Желатин прогрійте до кипіння і додайте кип'яченої води кімнатної температури, щоб вийшло 1,5 склянки. Влийте желатинову масу в сир, продовжуючи збивати його з вершками. Залиште отриманий мус на 10 хвилин, а після збийте його ще раз.

Крок 3. Приготування торта

Дістаньте форму коржем з холодильника, викладіть на неї зефір, а проміжки між зефіром заповніть фруктами. Влийте у форму мус з желатину і сиру і поставте форму в холодильник до повного застигання. Торт можна прикрашати на свій розсуд - мастикою, тертим або розтопленим шоколадом, мармеладом, фруктами.

«Будиночок» - торт з печива без випічки

Для цього славного угощенья буде потрібно жирний свіжий сир (400 - 500 г), вершкове масло (200 г), різнокольоровий мармелад і цедра лимона (за смаком), какао порошок (2-3 столові ложки), квадратне печиво (30 штук).

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати сир, збити до однорідної маси. Мармелад нарізати тонкими скибочками. Додати в отриману сирну масу мармелад і цедру лимона. Розділіть масу навпіл, в одну частину додайте какао.

Печиво викладіть на фольгу або пергамент у формі прямокутника. Рівномірно викладіть коричневу сирну масу на шар печива, покрийте другим шаром печива, викладіть білу масу. Акуратно підніміть дві поздовжні сторони прямокутника, складіть печиво так, щоб торт вийшов трикутним і довгим. Усередині повинна виявитися біла начинка.

Залиште на деякий час при кімнатній температурі, а після помістіть торт у холодильник. Прикрасити його можна розкришеним печивом, кокосовою стружкою або порошком какао. Найкраще залишати торт в холодильнику на ніч, а краще на добу. Готовий тортик розрізають на трикутні тістечка.

Сирний торт без випічки

Дуже легке і корисне ласощі. Візьміть один або два готових бісквітних або листкових коржа для торта, плитку гіркого шоколаду, 100 г вершкового масла, 40 г желатину, 200 г молока, 500 г сиру, 500 г сметани, півсклянки цукру, 2 ст. ложки соку лимона. Замість коржа можна взяти будь печиво. Якщо воно жорстке, його слід попередньо намочити в теплому молоці. Так само можна вчинити з коржем, якщо він сухий.

На дно форми викладіть готовий корж. Розтопіть в мікрохвильовці або на водяній бані масло і шоколад, полийте корж, дайте йому застигнути. Залийте желатин гарячим молоком, дайте йому набрякнути. Додайте сир, цукру, сметану, влийте желатин. Розділіть отриману масу на дві частини, в одну додайте какао, в іншу - сік лимона. Вилийте темну масу (з какао) на корж, поставте на холод форму. Коли темний шар застигне, вилийте на нього білий шар, і знову поставте на холод для застигання. Через годину торт готовий. Прикрасьте його глазур'ю або шоколадом, фруктами або горіхами, кокосовою стружкою або мармеладом.

Пряниковий банановий торт без випічки

Дуже смачний і швидкий торт. Для нього буде потрібно 500 г шоколадних пряників (можна взяти і вівсяні), 4-5 бананів, літр сметани 20% жирності, склянку цукру, плитка шоколаду (для прикраси). Якщо ви не промовтесь гостям, з чого зроблений цей банановий торт без випічки, вони ні за що не здогадаються, що він з пряників. Якщо для торта берете шоколадні пряники, розріжте кожен гострим ножиком на три частини вздовж. Якщо вибрали вівсяні пряники, вимочіть їх у гарячому кави або в гарячому молоці. Очистіть банани і тонко наріжте їх.

Збийте сметану з цукром. Робіть це до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться. Можна взяти цукрову пудру замість цукру. Кожен скибочку пряника умочуйте в сметану і викладайте на підготовлене для торта блюдо. На нижній шар пряників викладіть шар тонко нарізаних бананів. Полийте трохи сметанного крему. Повторіть шар пряників і шар бананів, і так до тих пір, поки банани і пряники не закінчаться. Торт прикрасьте тертим шоколадом, поставте в холодильник, дайте час просочитися.
Найшвидші торти без випічки

Торт з вафель і печива

Візьміть пачку квадратних вафель та дві пачки квадратного печива. З банки вареного згущеного молока, масла і горіхів зробіть крем, викладайте печиво та вафлі у форму шарами, перемазуючи кремом. Торт просочиться за добу в холодильнику.

Торт із печива без випічки

Півкіло печива, склянка волоських горіхів, банку вареного згущеного молока, 20 хвилин часу - і смачний тортик готовий. Розкришите печиво руками на маленькі шматочки, додайте подрібнені горіхи, і згущене молоко. За бажанням можна додати мармелад. З отриманої маси сформуйте торт будь-якої форми або викладіть масу у форму. Залиште на ніч у холодильнику.

Торт з кукурудзяних паличок

Буде потрібно банку вареного згущеного молока, пачка вершкового масла, кукурудзяні палички (добре, якщо цілісні). Палички перемішуються з кремом. Можна додати родзинки, курагу, мармелад. Отриману масу загорніть у фольгу, надайте бажану форму, поставте в холодильник для застигання. Виходить дуже красиво на зрізі. І звичайно, дуже смачно.

Горіховий торт

Буде потрібно 500 г печива, склянка очищених волоських горіхів або арахісу, банку згущеного молока. Печиво роздробити, додайте горіхи і згущене молоко, добре перемішайте. Викладіть масу у форму, залиште в холодильнику не менше, ніж на 40 хвилин, після присипте какао і цукром. Ласощі готові.

Яблучний торт без випічки

Буде потрібно 0,5 кг яблук, 250 г печива, 50 г родзинок, 100 г горіхів, 30 г цукру, 300 г вершків, цедра лимона або кориця. Яблука очистіть від шкірки і натріть їх на крупній тертці. Печиво подрібніть. Змішайте всі інгредієнти. Викладіть їх у форму для торта, покрийте збитими вершками.

Яблучно-манний торт без випічки

Візьміть 750 г яблук, 1 склянка молока, 100 меду, 25 г манної крупи, 100 г цукру, цедра лимона, трохи горіхів. Зваріть з молока, крупи і меду густу кашу. Додати в неї подрібнені горіхи, цукор, цедру лимона. Можна підмішати відразу яблука, все викласти у форму для торта, прикрасити збитими вершками, коли застигне. А можна зробити двошаровий торт. Нижній шар - манна каша, верхній - терті яблука, на які викладають збиті вершки.

Торт із здобних сухарів і абрикосів

Буде потрібно 200 г здобних сухарів, 1 яйце, 200 г вершкового масла, 300 г цукру, половина чайної ложки ваніліну, 800 г свіжих абрикосів. З абрикосів і половини цукру приготуйте пюре. Збийте масло з іншою половиною цукру, додайте мелені сухарі, ванілін, яйце. Викладіть масу у форму, поставте в холодильник для застигання. Коли застигне, викладіть пюре з абрикосів товстим шаром і знову приберіть торт у холодильник. Коли застигне, викладіть його на блюдо і прикрасьте на свій розсуд. Наприклад, збитими вершками або тертим шоколадом. Можна використовувати кокосову стружку.

Ковбаска шоколадна

Ці ласощі дуже люблять діти. Візьміть 300 г печива, 200 г масла, 1 яйце, півтори склянки цукрового піску, 2 столових ложки води або молока, родзинки, горіхи за смаком. Маслу дайте розм'якшитися при кімнатній температурі. Печиво розламайте, подрібніть. Какао перемішайте з цукровим піском, влийте воду, покладіть третю частину масла. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, почекайте, поки розчинитися цукор. Після охолодження вбийте яйце, покладіть масло, висипте печиво, горіхи, родзинки. Загорніть масу в харчову плівку або фольгу, надайте форму ковбаси. Винесіть на холод.

Додати коментар


Захисний код
Оновити